21 września 2012

20.

Płatki owsiane na mleku ryżowym z awokado i gorzką czekoladą

15 komentarzy:

  1. Nietypowo, jak dla mnie. Jak smakuje awokado? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. trudno powiedzieć, jest takie, hm... bardzo delikatne. i dobrze wyczuwalna jest jego tłustość. w każdym razie stanowi świetną bazę do różnych połączeń i na słodko, i na słono. (;

      Usuń
  2. Trochę inne połączenie, ale nie wyszła za bardzo mdła ta owsianka? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zdecydowanie nie, gorzka czekolada zrównoważyła i tę okropną słodycz mleka ryżowego, i "nijakość" awokado. :D

      Usuń
  3. ciekawe połączenie! nie wiem, czy bym się na takie odważyła:p jak smakowało?:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. hm, ciekawie! i tak nie przebije klasyków typu banan+masło orzechowe, ale smakowało naprawdę dobrze. (;

      Usuń
  4. mocny zastrzyk energii na caly dzien! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Chyba nie spróbuję tego połączenia;p

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja też wcześniej nie próbowałam awokado na słodko, tylko w sałatce z rukolą, malinami i octem balsamicznym, ale w końcu to owoc i naprawdę ciekawie smakuje w takiej konfiguracji. (;

      Usuń
  6. widzę, że podobnie do mojego śniadania kilka dni temu, i jak smakowało ? Ja byłam zachwycona ^^

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. jestem otwarta i ciekawa nowych, nieznanych mi jeszcze połączeń, więc byłam w swoim żywiole. :D

      Usuń
  7. awokado i czekolada i owsianka - pysznie !

    OdpowiedzUsuń
  8. Awkodo bardzo dobrze sprawdza się w duecie z czeko smakami :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Awokado z czekolada próbowałam na tostach i świetnie smakowało, dlatego takie śniadanie biorę w ciemno :)

    OdpowiedzUsuń

OBSERWUJĄ