15 października 2012

44.

Opieczona domowa grahamka z awokado, sokiem z cytryny i pieprzem, pomidor

12 komentarzy:

  1. Jak zdrowo :) Na pewno to było smaczne śniadanie

    OdpowiedzUsuń
  2. grahamka z awokado, mm, brzmi pysznie :))

    OdpowiedzUsuń
  3. z takimi dodatkami to jeszcze mojej ukochanej grahamki nigdy nie jadłam, dobra była?:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. pewnie! osobiście uwielbiam to, jak awokado komponuje się z pieczywem, zwłaszcza takim chrupiącym. *.*

      Usuń
  4. właśnie kupiłam awokado i na jutro planuję to samo :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam awokado, szczególnie z sosem sojowym i cytryną. Świetne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. o, z sosem sojowym jeszcze nie próbowałam! ale awokado lubi sól, więc chyba się skuszę. (;

      Usuń
  6. Domowa grahamka z awokado, pysznie:)

    OdpowiedzUsuń

OBSERWUJĄ