Płatki owsiane na mleku kozim z kozim twarogiem i malinami
Konflikt iście tragiczny - owsianka w leniwy, niedzielny poranek, kiedy mam do dyspozycji całą kuchnię wraz z proszącym się wręcz o użycie piekarnikiem? Po zjedzeniu tej nie mam wyrzutów sumienia.
czasem nawet w weekend trzeba zjeść owsiankę!;) tym bardziej taką;)
OdpowiedzUsuńSą maliny jest impreza eeee śniadanie;D
OdpowiedzUsuńprosta i smaczna <3
OdpowiedzUsuńJak smakuje kozie mleko w porownaniu do krowiego?
OdpowiedzUsuńod kupnego minimalnie czuć kózką, na pewno nie tak bardzo jak od tego prosto od kozy. (; mleko można lubić albo nie, ale twaróg kozi to czysta poezja!
UsuńKlasyka chociaż prosta to i tak często u mnie wygrywa na śniadaniu :)
OdpowiedzUsuńo kurcze jaka pyszność :)
OdpowiedzUsuńoj tam, za taką owsiankę nie trzeba mieć wyrzutów sumienia ;)
OdpowiedzUsuńZnam ten dylemat... Jak widać jednak warto postawić na prostotę :)
OdpowiedzUsuńCzasem owsianka przebija najbardziej wymyślne śniadania :)
OdpowiedzUsuńŚliczna łyżeczka :) :)
OdpowiedzUsuńOwsianka na śniadanie zawsze dobra! :D
ja też zamiast kombinować w kuchni zjadłam owsiankę xd
OdpowiedzUsuńi dobrze czasem tak, bo mam okropnie dość bycia zazdrosnym o te Twoje wypieki :|
OdpowiedzUsuńtakie śniadanko to marzenie :)
OdpowiedzUsuńowsianki są proste i pyszne, za to je uwielbiam :) ciekawi mnie smak koziego twarogu, bo ser już jadłam, tylko jeszcze na twarożek nie natrafiłam.
OdpowiedzUsuńNo dobra Kochana, a jakiego twarożku używasz? :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam.
pełnotłustego koziego firmy danmis.
Usuńkocham owsiankę całym sercem, ale od wszelkich kozich wyrobów trzymam się z daleka. nie smakują mi.
OdpowiedzUsuńmoże do pewnych smaków podniebienie musi po prostu dojrzeć. (;
UsuńProsta owsianka, a jednak niezwykła :) Ciekawa jestem tego mleka :)
OdpowiedzUsuńMuszę spróbować koziego mleka i twarogu. Wygląda pysznie, prosto i delikatnie :)
OdpowiedzUsuńProsta i smaczna :) Uwielbiam takie proste owsianki bez zbędnych dodatków.
OdpowiedzUsuńTakie owsianki są absolutnie najlepsze. Nigdy nie zrozumiem pakowania do miski góry różnych owców i dodatków. Przesyt smaków, który sprawia, że tak na prawdę nie czuć dobrze żadnego. Uwielbiam tematyczne, chociaż nieczęsto klasyczne. Twoja dzisiejsza jest iście mistrzowska!
OdpowiedzUsuńAgreed.
Usuń:)
UsuńMam dokładnie takie same odczucia. Uwielbiam Twoje owsianki za to, że są tak cudownie skomponowane z kilku idealnie dobranych składników, a nie wyglądają jak wytwór przypadku bez ładu i składu <3 Muszę spróbowac takiej na kozim mleku, bo jeszcze nie miałam okazji, a jestem fanką "kozy".
UsuńNa kozim mleku jeszcze nie jadłam! Wygląda obłędnie :D Łycha stoi i...
OdpowiedzUsuńwiadomo, że było pycha ^^
Pychotka :)
OdpowiedzUsuńPłatki owsiane jak najbardziej tylko nie na mleku kozim , do którego niestety mam uraz.
OdpowiedzUsuńA tam. Czasem nachodzi śniadaniowca ogromna ochota na miche pełną gęstej owsianki! Nie ważny dzień tygodnia :) A na Twoją to mam ogromną ochotę! Ja w dziecinstwie piłam tylko i wyłącznie mleko kozie. Bo krowie szkodziło mnie i siostrze. Z rodzicami jeźdżiliśmy do hodowli kóz i kupowaliśmy świeże kozie mleko! Pycha!
OdpowiedzUsuń