26 listopada 2013

451. na wtorek

Płatki owsiane z dynią, pyłkiem pszczelim i miodem

20 komentarzy:

  1. mocno pomarańczowy kolor mnie zachwyca!

    OdpowiedzUsuń
  2. dlatego właśnie lubię miód z pyłkiem - łączy to, co najlepsze :D

    OdpowiedzUsuń
  3. świetny kolor ma! o dyni to ja już zapomniałam, a zjadłabym. z miodem koniecznie! <3

    OdpowiedzUsuń
  4. szkoda że 'na wtorek' które kojarzyło mi się jednoznacznie z pięknym różowym blogiem fantasmagorji straciło już ten swój niepowtarzalny urok . taaak oczekuję teraz pełnej (mało śmiesznego) sarkazmu odpowiedzi , ale naprawdę właśnie takie małe detale dodają indywidualności tej masie śniadaniowców ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. naprawdę łudziłaś się, że mam w ogóle ambicje na bycie oryginalną? no weź, poranne zamotanie - poranne inspiracje...

      Usuń
  5. nie będę oryginalna i również zachwycę się kolorem, ale pyłek pszczeli intryguje także! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. U Ciebie widzę jeszcze jesienny akcent, pychota :-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Prześliczne kolorki! Zwłaszcza, że za oknem biało ;)
    Zaintrygował mnie ten pyłek...jeszcze nigdy nie jadłam :>

    OdpowiedzUsuń
  8. uwielbiam pyłek pszczeli, ale podobno, żeby jego prozdrowotne właściwości miały szansę zadziałać wieczorem musi być zalany wodą/mlekiem a rano wypity na czczo :) chociaż dodanie go do śniadania z pewnością nie ujmuje jego walorom smakowym!

    OdpowiedzUsuń
  9. jak tam maturka z polskiego dzisiaj ? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. podejrzanie dobrze. :D aż zaczyna mnie to trochę niepokoić, bo wszyscy tak narzekają. chociaż nie zaglądałam jeszcze do klucza. :D

      Usuń
    2. co to kamień filozoficzny? :D hahaha

      A.

      Usuń
    3. a u mnie właśnie ludzie zadowoleni , wszyscy pisaliśmy Tadka, chyba jedna osoba wzięła Lalkę :)
      Jutro poooolecę w tango, jak ja kocham matmę. mrrrrrr <3
      Powodzenia może Tobie pójdzie lepiej :p :*

      Usuń

OBSERWUJĄ