15 stycznia 2014

501. Marian's Psychedelic Breakfast

Płatki owsiane na soku mandarynkowym z zieloną herbatą matcha i mandarynkami w syropie


          365 dni temu

16 komentarzy:

  1. Zrob dla mnie taka! Przepieknie wyglada...i ten wiosenny kolor !

    OdpowiedzUsuń
  2. W szczegolnosci to nieostre zdjęcie zgadza sie z przymiotnikiem z tytułu ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Matcha zawsze nadaje wyjątkowości.

    OdpowiedzUsuń
  4. Ta zieleń i pomarańcz! Rozkosz dla oczu! A i dla podniebienia na pewno :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Co za kolor ! Aż poczułam wiosnę :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Przez Ciebie zaczęłam mieć okrutną ochotę na mandarynki w syropie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. już samym wyglądem można się zachwycić, a co dopiero smakiem takiej owsianki :)

    OdpowiedzUsuń
  8. mocno psycho, nawet kolory psycho :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Bardzo ciekawie wygląda ;)
    Takich mandarynek jeszcze nie kosztowałam!

    OdpowiedzUsuń
  10. Tylko nie mandarynki w syropie. Nie lubię!
    Ale już je w myślach zdejmuję i delektuję się tym cudownym zielonym posiłkiem... Aż ślinka cieknie! ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. próbowałaś kiedyś robionych samodzielnie? gotowane w soku mandarynkowym są naprawdę pyszne. :)

      Usuń
  11. kolory zdecydowanie psychodeliczne. mandarynkowo dziś u Ciebie:)

    OdpowiedzUsuń
  12. Hej, mam pytanko. Jak pieczesz bułki , np. te http://poranne-zamotanie.blogspot.com/2013/04/226.html , to używasz mąki pełnoziarnistej 1850 czy 2000 ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. różnie - to zależy, czy dysponuję akurat obiema. zwykle jeżeli w przepisie jest więcej mąki tortowej, to dodaję 2000, a im jej mniej, tym wtedy częściej wybieram drobno zmielony graham.

      Usuń

OBSERWUJĄ