27 września 2012

26.

Korzenny pudding z kaszy manny z dyniowym puree i orzechami włoskimi

15 komentarzy:

  1. Jaka to gazeta? ;)
    Śniadanko pyszne. Mam ochotę na to puree...

    OdpowiedzUsuń
  2. Mm, pyszne pudding. :)
    Ja jakoś nie mogę się przekonać do dyni ;<

    OdpowiedzUsuń
  3. Dynia! I już kocham Twoje śniadanko ;).

    OdpowiedzUsuń
  4. uwielbiam korzenne smaki! :) pycha!

    OdpowiedzUsuń
  5. Jesiennie i pysznie. :)
    Też lubię korzenne smaki.

    OdpowiedzUsuń
  6. to dyniowe puree wygląda bajecznie! muszę spróbować w końcu :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. koniecznie, u mnie połowa zniknęła jeszcze poprzedniego dnia. (;

      Usuń
  7. to chyba rzeczywiście telepatycznie przesłałaś mi ten pomysł!:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. albo telepatycznie podkradłam. :D

      Usuń
    2. tak, czy siak - musisz je zrobić! są obłędnie pyszne!:D

      Usuń
    3. chyba rzeczywiście będę musiała mając taką rekomendację! (;

      Usuń

OBSERWUJĄ