8 października 2012

37.

Domowy pełnoziarnisty bajgiel z ricottą, roszponką, łososiem i ogórkiem

W pośpiechu chwytam i pakuję ostatniego ocalałego bajgla, w biegu wychodzę z domu. Jutro. Wszystko zrobię jutro. A dzisiaj pójdę biegać.

13 komentarzy:

  1. domowy *.* i tak pysznie napakowany!

    OdpowiedzUsuń
  2. ależ pysznie wygląda i do tego domowy <33

    OdpowiedzUsuń
  3. Chce takiego bajgla :D nie dosc, ze domowy, to jeszcze z takim pysznym nadzieniem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Kurczę, zjadłoby się takiego bajgla :D

    OdpowiedzUsuń
  5. pysznie ,pożywnie ,zdrowo i kolorowo ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Apetyczna ta kanapka.
    A na naleśniki jak najbardziej zapraszam ;).

    OdpowiedzUsuń
  7. ale bym zjadła takiego! mmm muszę zrobić bajgle :)

    OdpowiedzUsuń
  8. na miniaturce myślałam, że to hamburger :D dodatki jakie pyszne ;-) ;-)

    OdpowiedzUsuń
  9. Następnym razem, poproszę takiego dla siebie bez wymówki, że to już ostatni!

    OdpowiedzUsuń

OBSERWUJĄ