18 września 2013

382.

Płatki owsiane na mleku z figami pieczonymi z masłem i miodem z zimnym mlekiem i solą morską

Dobrze, że czasem rano zmieniam zdanie.

18 komentarzy:

  1. Ostatnio zajadam się figami z ricottą i miodem, zostało mi parę lekko przejrzałych, będą idealne do zapieczenia. (;

    OdpowiedzUsuń
  2. Narobiłaś mi ochoty! Nie ma to jak słodkie śniadanko ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Figi i miód to super połączenie :) I jeszcze taka pyszna owsianka...

    OdpowiedzUsuń
  4. uwielbiam owsiankę z figami, mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. jeżeli chodzi o zmienienie zdania co do śniadania to faktycznie dobrze, bo jest idealne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Wow, te figi wyglądają wspaniale! Nie jestem fanką, ale tutaj prezentują się nad wyraz smacznie... :o

    OdpowiedzUsuń
  7. to chyba najapetyczniejsza owsianka na Twoim blogu. mega!

    OdpowiedzUsuń
  8. owsianka zawsze na TAK! I to jeszcze TAKA <3

    OdpowiedzUsuń
  9. nie piekłam jeszcze fig, ale apetycznie się zapowiada, wraz z tą owsianką :)

    OdpowiedzUsuń
  10. zapewne wpadlaby w moje gusta :D

    OdpowiedzUsuń
  11. jakiej firmy płatki używasz? :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Powiedz mi, że dużo było tam tej soli, bo uwielbiam słodko-słoną owsiankę <3
    Ba, jeszcze te figi :D !

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. jakby było jej mało, to bym jej nie wymieniała. :D ja też taką uwielbiam, zresztą w ogóle jestem od soli uzależniona. :<

      Usuń
    2. a myślałam, że tylko ja mam bzika na punkcie soli i staram się wciskać ją wszędzie!;p

      Usuń
  13. Muszę zdobyć w końcu figi. U Ciebie tak cudownie wyglądają. Kuszą! Jeszcze z miodem i masełkiem! Pysznie!

    OdpowiedzUsuń

OBSERWUJĄ