19 listopada 2013

444.

Pełnoziarniste orkiszowe racuchy drożdżowe ze śliwkami i trzcinowym cukrem pudrem


14 komentarzy:

  1. ze śliwkami ^^ o matulu, śniadanie cudooowne!

    OdpowiedzUsuń
  2. racuchy rządzą :> też dzisiaj miałam mniam

    OdpowiedzUsuń
  3. Smak dzieciństwa ! Właśnie najczęściej miałam robione je ze śliwkami :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jakie delikatne :) Chciałoby się pamiętać takie placki z dzieciństwa. Szkoda, że moja babcia ich nie robiła!

    OdpowiedzUsuń
  5. drożdżowe - pachnące i pulchne ! wyobrażam sobie jakie musiały być pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. jak drożdżowe to tylko z cukrem pudrem, nie wyobrażam sobie ich inaczej podanych! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Hej, mam do Ciebie pytanie. Czy Ty czasem nie palisz papierosów? Bo wydaje mi się, że widziałam Cie dzisiaj na mieście, a przynajmniej dziewczynę łudząco podobną do Ciebie, tylko ten papieros.. ? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. haha, nie, w życiu! nienawidzę papierosów i palaczy. na przyszłość - jak zobaczysz na mieście kogoś z butelką piwa, to też nie ja. :D

      Usuń
  8. moge prosić o przepis?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zrobione jak tutaj, tylko mąkę pszenną zamieniłam na orkiszową:

      http://poranne-zamotanie.blogspot.com/2013/05/261.html

      Usuń
  9. Hej :) Nominowałam cię do LB, zapraszam do zabawy w wolnej chwili :D

    OdpowiedzUsuń

OBSERWUJĄ