15 lipca 2013

317.

Drożdżowe gofry z lodami bananowymi* i syropem klonowym

Offline.


*zblendowany mrożony banan

36 komentarzy:

  1. Idealne. Te zdjęcia, te gofry *.*

    OdpowiedzUsuń
  2. Gofry z lodami? *u* Chcę je!

    OdpowiedzUsuń
  3. Można poprosić o przepis?

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja też chcę takie pyszne śniadanie! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. nie no po prostu Twoje śniadania są genialne !

    OdpowiedzUsuń
  6. looodyyyyyyyyyyyyy banaaaaaaaaaanoooooooooooweeeeeeeeeeeeeeeeee ♥
    offline?!
    why?!

    OdpowiedzUsuń
  7. Drożdżowe gofry? Super :D

    OdpowiedzUsuń
  8. uwielbiam mrożone banany! poproszę takiego gofra :)

    OdpowiedzUsuń
  9. drożdżowe to chyba moje ulubione. chrupiące na zewnątrz i miękkie w środku <3
    a połączenie banana i syropu klonowego przemawia do mnie o wiele bardziej niż owy banan i masło orzechowe :)

    OdpowiedzUsuń
  10. lody bananowy i klonowy na gofrach -śniadanie idealne *-* te drożdżowe to drugie które mi się udały ;D

    OdpowiedzUsuń
  11. ale rozpusta! Pycha i ten mrożony banan, hmmm...: )

    OdpowiedzUsuń
  12. chciałabym zrobić ciasto fasolowe z Twojego przepisu albo chlebek bananowy (nie wiem aż co wybrać :D) ale pytanie jest takie: czy pieczesz je w kokilce? tej o średnicy 10,5? bo chlebek tak fajnie pokroiłaś np i pisałaś, że miał kilka kromek i własnie się zastanawiam czy nie powinnam zaopatrzyć się w jakąś foremkę, tyle że musiałabym się rozglądnąc za jakąs bardzo małą i mam dylemat, pomożesz? :D

    OdpowiedzUsuń
  13. Przepis zapisany i czeka na realizację :) Śniadanie rewelacyjne :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Myślałaś żeby wstawić czasami fotomenu? Twoje posiłki są bardzo ciekawe, smaczne i zdrowe, inspirujesz!

    OdpowiedzUsuń
  15. Chyba nie ma nic prostszego, niż lody bananowe z mrożonych bananów. :D Chociaż ja wolę traktować je jako 'bazę lodową', dodając do nich zmielone pistacje, kokos, kakao, czy dobrej jakości kawę rozpuszczalną co zdecydowanie wzbogaca ich smak i wstawić na 3 h ponownie do zamrażalnika, dzięki czemu są w formie stałej, ale nie zamarzają na kość. ; )

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. uwierz, że kiedy robi się zdjęcia przez pół godziny, to nawet to ponowne wstawienie ich po zblendowaniu do zamrażarki na niewiele się zdaje. (; ja też zwykle łączę je z innymi składnikami, najczęściej z innymi, mniej słodkimi owocami; ale wtedy miałam po prostu zły dzień i ochotę na zjedzenie czegoś najprostszego z możliwych.

      Usuń
  16. Muszę przetestować te bananowe lody :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Cudne *.*
    Te lody z banana to ciekawy pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Uwielbiam takie lody :) Zrobi się cieplej, to zrobię, bo na razie jakoś chłodek za oknem :<

    OdpowiedzUsuń
  19. czy ja bym mogła zamówić takiego jednego goferka?:)

    OdpowiedzUsuń
  20. Drożdżowych nie jadłam, lecę po przepis :) Właśnie mi przypomniałaś o dwóch bananach w zamrażarce, będą loody! :D

    OdpowiedzUsuń
  21. gofry! :) najlepiej na świecie :)

    OdpowiedzUsuń
  22. aaa.. a ja myślałam, że tam roztopiłaś kupne :D
    Pysznie to wygląda, pysznie!

    OdpowiedzUsuń
  23. Drożdżowe - są na 'to do list', tylko kiedy to wszystko robić? w końcu bedę wyglądać jak maly balonik xd hahaha

    OdpowiedzUsuń
  24. wypieki drożdżowe <3 forever

    OdpowiedzUsuń
  25. Ta butelka z syropem wygląda jak...hmm z pewnym alkoholem no dobra siedzę cicho i zazdroszczę możliwości jedzenia bananów ;)

    OdpowiedzUsuń
  26. Takie lody to mój numer jeden w tym roku jeśli chodzi o .. no, o lody właśnie :D

    OdpowiedzUsuń
  27. z lodami bananowymi ojejku <3

    OdpowiedzUsuń
  28. pokusiłabym się na takie drożdżowe gofry.. i do tego ten banan!

    OdpowiedzUsuń
  29. Takie proste te lody, a w życiu bym na nie nie wpadła! :)

    OdpowiedzUsuń

OBSERWUJĄ