23 października 2013

417. pumpkin's home!

Kasza jaglana uprażona na oleju kokosowym z dynią, cynamonem, rodzynkami, mleczkiem kokosowym i miodem
vegan: miód -> syrop klonowy

Nigdy chyba nie zrozumiem niektórych rzeczy z moją wrażliwością bobra rzecznego.
Pomysł troszkę ukradziony Oli. Ale tylko troszeczkę, więc ciii!

PS: Gotowi na jeszcze więcej dyni? :)


17 komentarzy:

  1. taaak, im więcej dyni, tym lepiej! aż jestem ciekawa co miałaś przygotować wtedy zamiast ciasta biszkoptowego, więc może się okaże :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Czy gotowi? My jesteśmy jej żądni! <3

    OdpowiedzUsuń
  3. dodatek mleczka kokosowego nadaje potrawie niesamowity smak i aromat, więc jestem przekonana o wspaniałym smaku dzisiejszego śniadania :)

    OdpowiedzUsuń
  4. wykorzystałaś takie składniki na które nie wpadłabym, zadroszcze kreatywności :) smakowicie wygląda :) pozdr i zapraszam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Dyni jeszcze i jeszcze!
    Świetnie skomponowane smaki, kocham połączenie dyni i kokosa<3

    OdpowiedzUsuń
  6. Dynia jest uzależniająca, to fakt :)
    u mnie dzisiaj na wytrawnie :P

    OdpowiedzUsuń
  7. Śniadanie pyszka :D !
    Więcej dyni, więcej dyni :D !

    OdpowiedzUsuń
  8. pięknie wygląda ;) świetne zdjęcia!

    OdpowiedzUsuń
  9. zapisuję mleczko kokosowe na listę rzeczy do kupienia.
    dyni nigdy dość- życiową dewizą mą!

    OdpowiedzUsuń
  10. o rany julek chrystej panie jezunio maryjo jakie cudo :o błagam, niech twoje genialne przepisy wrócą... mogę zostać nawet ochroniarzem internetowym przed mało odważnymi naprawdę anonimami

    OdpowiedzUsuń
  11. gotowi !
    Wygląda na przepyszne i pewnie takie też było :)

    OdpowiedzUsuń
  12. jak najbardziej gotowa, mam około 3 kg i czekam na pyszne pomysły, choć wiem, że już wiele mogę u Ciebie znaleźć ;)

    OdpowiedzUsuń

OBSERWUJĄ