27 października 2013

421. TYDZIEŃ Z DYNIĄ II: dynia faszerowana na słodko

Dynia faszerowana paloną kaszą gryczaną z masłem, cynamonem i gałką muszkatołową z miodem gryczanym
vegan: masło -> np. olej z orzechów włoskich, miód -> syrop klonowy

Zagadka pogorszenia jakości zdjęć (na całym Blogspocie, nie tylko u mnie) rozwiązana - autokorekta Google+. Nie, nie kokietowałam wczoraj z tym rzekomo słabym zdjęciem, bo zanim je poprawiłam, wyglądało naprawdę strasznie. No właśnie - tylko dlaczego dowiaduję się dopiero teraz?! Zdenerwowałam się bardzo (jak to ja :D), bo teraz przede mną edytowanie dobrych 50 wpisów.
Jeżeli jeszcze tego nie zrobiliście, a nie chcecie, by Google+ tak okrutnie psuło Wasze zdjęcia, tutaj możecie w zakładce "Zdjęcia" odznaczyć opcję autokorekty i wszystko wróci co normy.

20 komentarzy:

  1. wielkie dzięki, też się zastanawiałam, co się stało z moim zdjęciem po dodaniu.. wszystko jasne. :)
    ten farsz musiał smakować genialnie, świetny pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jaka słodka, mała dynia - dosłownie i w przenośni :D

    OdpowiedzUsuń
  3. zmieniłabym tylko kaszę z palonej na niepaloną i idealny pomysł na dynię!
    A o zdjeciach też wczoraj się dowiedziałam i dzięki bogu już wszystko pozmieniane :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Dzięki, dzięki :) Sama bym tego nie znalazła!
    Genialny pomysł na dynię! <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Oj wiesz... Google chciał po prostu nam pomóc! Ale przedobrzył:p

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie zgadzam się! Google działał na pewno w złej wierze! I to po kryjomu i w tajemnicy! Drań googlowski!

      Usuń
  6. a ja tam olewam i zostawiam brzydkie zdjęcia. trudno

    OdpowiedzUsuń
  7. dynia nadziana na słodko *-* cudowny pomysł ! świetnie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  8. wczoraj robiłam taką w wersji obiadowej na słono <3

    OdpowiedzUsuń
  9. jak duza byla ta dynia? (waga) :-)
    Aga

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dokładnie 556 g z pestkami, po wydrążeniu - 410. (;

      Usuń
  10. o ja.. aleś nadziała! :D Super pomysł, mega.. :D Zazdroszczę takich śniadań ^^

    OdpowiedzUsuń
  11. Bardzo fajny pomysł, musiało być pyszne; )

    OdpowiedzUsuń
  12. chciałam ostatnio faszerować dynię, a połączenie gryki i dyni należy do moich ulubionych!
    ha, też jestem nerwusem- nigdy tego nie pokazuję, ale ile się ,,w środku" nadenerwuję i naprzeklinam na wszystko dookoła to moje :D

    OdpowiedzUsuń
  13. Świetny pomysł na nadzienie wygląda super.

    OdpowiedzUsuń
  14. ile czasu ja zapiekałas? :)

    OdpowiedzUsuń
  15. ile użyłas kaszy do nafaszerowania? masło dodałaś do pieczenia czy juz podałaś z masłem?

    OdpowiedzUsuń

OBSERWUJĄ